2060 Smd Klemens Artık Daha Güçlü

2060 Smd Klemens Artık Daha Güçlü

WAGO, 2060 Terminal Blokları Serisi’nde yeni bir varyant sunuyor. Daha güçlü gövde malzemesi ve artan duvar kalınlığı, yeni varyantı özellikle sağlam hale getirir. Bu gövde ayrıca 1 mm daha uzundur ve entegre basma düğmeleri devreye girdiğinde yeni varyant mekanik stabilite sağlar.

Avantajları şunlardır: ince telli iletkenlerin otomatik ve manuel kablolama için daha sağlam tasarımı, en aza indirilmiş gölgeleme için daha parlak beyaz gövde ve orijinal varyantla aynı ped düzeni. 630 V’a (IEC) kadar nominal voltajlar için optimum elektrik özelliklerine sahip yalıtım malzemesinin yanı sıra, 4 mm veya 8 mm pim aralığına sahip 1, 2 ve 3 kutuplu varyantlarda mevcuttur.

 Katı iletkenler doğrudan takılabilir ve kullanışlı basmalı düğmeler tüm iletken tiplerinin bağlantısını ve çıkarılmasını kolaylaştırır.

LED uygulamaları ve diğer endüstriyel uygulamalar için idealdir

2060 Serisi SMD-Terminal Bloğu hattı, bir ve üç kutuplu varyantlar kazanarak ek PCB tabanlı LED aydınlatma ve elektroniğe özel basma düğmesi çalıştırma getiriyor. El ile lehimlenen PCB uçlarına emek tasarrufu sağlayan bir alternatif olan 2060 Serisinin basma düğmesi, sonlandırmayı kolaylaştırır ve kablolama hatası düzeltmesi için kaldırmaya izin verir – masraflı hurda / yeniden kablolama yok. Bu özellik aynı zamanda OEM’lerin kullanım ömrü dolan bileşenler için Energy Star gereksinimlerini karşılamasına da olanak tanır.

Facebook
Twitter
LinkedIn